Een afspraak maken

Voor het maken van een afspraak kan je rechtstreeks contact met mij opnemen. Een verwijzing van je huisarts is niet nodig. Ik neem altijd eerst de gelegenheid om kennis te maken. Tijdens de kennismaking zal ik je ook meer uitleg geven over de therapie en laten ervaren hoe ik werk. Daarna wordt gezamenlijk besloten of en hoe we het traject vervolgen.

Online consulten behoren ook tot de mogelijkheden. Ik heb inmiddels ervaren dat deze manier van werken net zo effectief kan zijn. Kennismaken doe ik niet online.

Tarieven

Kennismakingsgesprek (1 uur) € 95.- 
Individueel consult (1 uur) € 105.- 
Online consult (per ½ uur) € 50.-                                         
Supervisie (1 uur) € 115,-
Zakelijk
Kennismakingsgesprek (1 uur) € 105.-       excl.BTW
Individueel consult (1 uur) € 130.-     excl.BTW
Online consult (per ½ uur) € 62.-       excl.BTW
Consult met partner (1½ uur) € 130.-     excl.BTW

Vergoeding

Individuele consulten worden afhankelijk van je zorgverzekering gedeeltelijk vergoed. Je dient hiervoor aanvullend verzekerd te zijn. Klik hier voor een overzicht van verzekeraars die een deel van de therapie vergoeden. Controleer voor de zekerheid je zorgverzekering. Vermeldt daarbij onderstaande registraties en prestatiecode 24513.

Consulten met partner, trainingen en workshops worden niet vergoed door zorgverzekeraars en zijn niet vrijgesteld van BTW. Individuele consulten en supervisie zijn wel vrijgesteld van BTW.

Registraties

Ik ben aangesloten bij de Stichting Beroepsorganisatie voor Lichaamsgeoriënteerde (Psycho)therapie (SBLP) en bij de koepelorganisatie Register Beroepsbeoefenaren Complementaire Zorg (RBCZ).

           

Annulering

Afspraken dienen uiterlijk 24 uur van tevoren afgezegd te worden. Als dit niet het geval is, wordt de afspraak in rekening gebracht. Deze factuur kan niet bij de zorgverzekeraar ingediend worden.

Klachtenregeling

De Wet kwaliteit, klachten en geschillen zorg (Wkkgz) heb ik geregeld bij CAM COOP onder nummer: SBLP 22077002. Bij een klacht of gevoel van onvrede over de behandeling kan je een stappenplan volgen. Voor meer informatie hierover klik hier.