Tarieven

 

Kennismakingsgesprek (1 uur) € 95.- 
Individueel consult (1 uur) € 105.- 
Online consult (per ½ uur) € 50.-                                         
Supervisie (1 uur) € 115,-
Zakelijk
Kennismakingsgesprek (1 uur) € 85.-       excl.BTW
Individueel consult (1 uur) € 130.-     excl.BTW
Online consult (per ½ uur) € 62.-       excl.BTW
Consult met partner (1½ uur) € 130.-     excl.BTW

Vergoeding

Ik ben in het bezit van een diploma psychosociale basiskennis volgens de PLATO-normen en aangesloten bij de SBLP, de Stichting Beroepsorganisatie voor Lichaamsgeoriënteerde (Psycho)therapie. Klik hier voor de lijst met zorgverzekeraars die de individuele consulten deels vergoeden en/of controleer uw zorgverzekering. Consulten met partner, trainingen en workshops worden niet vergoed door zorgverzekeraars en zijn niet vrijgesteld van BTW.

Individuele consulten worden afhankelijk van je zorgverzekering gedeeltelijk vergoed. Je dient hiervoor aanvullend verzekerd te zijn. Klik hier https://sblp.nl/wp-content/uploads/Vergoedingen-Zorgverzekeraars-2024.pdf

voor een overzicht van verzekeraars die een deel van de therapie vergoeden. Controleer voor de zekerheid je zorgverzekering. Vermeldt daarbij onderstaande registraties en prestatiecode 24513.

Consulten met partner, trainingen en workshops worden niet vergoed door zorgverzekeraars en zijn niet vrijgesteld van BTW. Individuele consulten en supervisie zijn wel vrijgesteld van BTW.